Vásár

Vásár

Izgató színkavalkád, ínycsiklandó illatok, csodaszép ruhák, csinos táskák, igazi karikásostorok, szépen szóló furulyák… Nem lehet mindent felsorolni abból a sok-sok érdekes dologból, amit a vásársoron megtalálhatsz!

Kézműves foglalkoztató

Kézműves foglalkoztató

Legénykék figyelem! Itt a lehetőség egy igazán izgalmas, nagyfiús erőpróbára! Egy kovácsmestertől tanulhattok el műhelytitkokat! Leánykák, Ti se búsuljatok, mert többféle ékszer készítését, kosárfonást és még sok-sok más érdekes dolgot próbálhattok ki ezen a szép napon. Külön érdekesség a kosárhinta!

Babamegörző

Babamegörző

A kisgyermek a család szeme fénye. Hogy biztosan a legjobb kezekben legyen, a baba- és kisgyermek megőrzőt profikra bíztuk. A Koala Klub kedves munkatársai fogják szórakoztatni a csöppségeket. Köszönjük a felajánlást a Koala Klub vezetőinek!

Baranta gyermekfoglalkoztató

Baranta gyermekfoglalkoztató

Itt kipróbálhatod a barantás fegyvereket, vívhatsz a barátoddal vagy egy barantással, ahogyan Te szeretnéd, íjászkodhatsz és még igazi karikás ostorral is cserdíthetsz, ha ügyes vagy! De ha mindez nem lenne elég, próbáld ki a csatakereszt hajítást! Erő és ügyességpróba, mindenképpen látogass el ide is!

Népi játékok

Népi játékok

Ismered a csürközést? Métáztál már? Tudsz kendőzni? Nem? Na, itt megtanulhatod! Izgalmas, mozgalmas, garantáltan élményekben dús csapatjátékok várnak rád, mind olyan, melyet felmenőink is játszottak gyermekkorukban.

Felvonulás

Felvonulás

Gyere és nézd meg a sok-sok gyönyörű népviseletbe öltözött néptáncost, zenészt, énekest és mesélőt! A menet élén karikás ostorokkal fogunk cserdíteni, de lesznek barantás legények csillogó szablyával, és ami a legfontosabb: várunk Téged is!

Gála

Gála

Az eredményhirdetés előtt láthatod a Rézpatkó Néptáncegyüttes nagykovácsiban lévő tagjainak csodaszép táncát, illetve barantás gyerek és felnőttek bemutatóját!

Táncház

Táncház

Táncházat tartunk a nap végén, kicsiknek és nagyoknak!